Hjertelig velkommen
hos KAHLA!

I dag lærer du et produkt af høj kvalitet Made in Germany at kende. Porcelæn fra KAHLA har vundet mere end 80 internationale designpriser og inspirerer kunder på hele verdenen. Nu glæder vi os til at inspirere dig med vores sensuelle bordkultur. De multifunktionelle objekter føler sig veltilpas i ethvert hjem og er et godt supplement til resten af din indretning.

 

 

 

Samlekampagne

Enestående samlekampagne indtil den 9. august 2014!  

Saml stempler i alle 92 SuperBest-filialer og få 60% rabat på porcelæn og gaver fra trendsetter-mærket. Hvis du efter kampagnen vil købe flere KAHLA varer, kan du bestille dem i KAHLA-onlineshoppen.

Til KAHLA´s onlineshop
Til SuperBest hjemmesiden

 
 

Hårdt porcelæn fra KAHLA:  
Tåler maskinopvask
Kan bruges i mikrobølgeovn
Ovnfast
Fødevareægte
Særlig skærefast
Hygiejnisk og modstandsdygtig overfor kemikalier

Samlekampagne, Superbest Market, Denmark, Kahla Porcelæn
Samlekampagne, Superbest Market, Denmark, Kahla Porcelæn
 
 

Notes – Porcelænet der kan skrives på

Designeren Katrin Sonnleitner havde ideen, at skrive på partykrus med farveblyanter, så man ikke kommer til at tage det forkerte krus. Men porcelænet Notes kan meget mere! Skrive, male, notere, regne, lege: Bordet bliver til et rum til kreativitet og kommunikation. Lav bordkort af porcelæn, skriv menuen på en tallerken eller giv dine gæster matematikopgaver og beløn dem med en dessert når de er blevet løst. Brug helt normale farveblyanter, visk eller skyl farverne bare væk og mal på ny igen og igen.


Mere til Notes fra KAHLA finder du her.

notes, kahla Porcelæn
 
 
Barbara Schmidt, Designeren, Kahla Porcelænet

Barbara Schmidt – international prisvindende designer og designprofessor

”De bedste ideer får jeg altid når jeg arbejder med hænderne.“ Barbara Schmidt har studeret design i Halle/Tyskland og i Helsinki/Finland. Allerede siden 1991 arbejder hun for KAHLA/Thüringen Porzellan GmbH. Hun er initiator af designkonkurrencer og siden 2013 underviser hun som professor for eksperimentelt design på Weißensee Kunsthochschule i Berlin.

Mere om Barbara Schmidt og KAHLA`s design finder du her.

 
 
 
Facebook
Instagram
Pinterest
Youtube